Kulinarnie.
Ryba.
Filety tilapii oprószone solą i pieprzem układam w pakieciku z folii, na płatkach masła.
Na filety - posiekany czosnek, wiórki masła, półplasterki cukinii.
Posypuję solą, podlewam delikatnie białym wytrawnym winem i zawijam.
Układam w naczyniu żaroodpornym i do piekarnika.
Po około 30 minutach odwijam i jeszcze dopiekam.
Smacznego :)
Ryba.
Filety tilapii oprószone solą i pieprzem układam w pakieciku z folii, na płatkach masła.
Na filety - posiekany czosnek, wiórki masła, półplasterki cukinii.
Posypuję solą, podlewam delikatnie białym wytrawnym winem i zawijam.
Układam w naczyniu żaroodpornym i do piekarnika.
Po około 30 minutach odwijam i jeszcze dopiekam.
Smacznego :)
Twoje przepisy działają na wyobraźnię! a ten na pewno wypróbuję :)
OdpowiedzUsuńDż Uno
A mi me gusta cocinar:) Dżej - buziaki dla Was!
OdpowiedzUsuń