A na talerzyku.. Śledź.
- 3-4 filety śledziowe w oleju (wymoczone w wodzie z mlekiem, pokrojone w paski)
- 1-2 łyżki majonezu
- 3 łyżki jogurtu naturalnego
- 2 łyżeczki musztardy łagodnej
- 2 łyżeczki musztardy francuskiej z ziarnami gorczycy
- szczypta suszonego tymianku, soli i pieprzu
Składniki sosu należy połączyć i wymieszać ze śledziami.
- 3-4 filety śledziowe w oleju (wymoczone w wodzie z mlekiem, pokrojone w paski)
- 1-2 łyżki majonezu
- 3 łyżki jogurtu naturalnego
- 2 łyżeczki musztardy łagodnej
- 2 łyżeczki musztardy francuskiej z ziarnami gorczycy
- szczypta suszonego tymianku, soli i pieprzu
Składniki sosu należy połączyć i wymieszać ze śledziami.
Komentarze
Prześlij komentarz